Kammen van mannelijk haar

Mijn nicht houdt heel veel van het spelen met haar haar, je kunt haar dagenlang aaien en kammen en begeleiden. Ze is zo betrokken dat ze wil dat alles er perfect uitziet, ze kan er een tiental keer een maken, door haaraccessoires eraan te bevestigen of door clips vast te maken. Ze houdt het meest van schoolprestaties en treedt op voor hen. Haar laatste rol als Principal Joker is ook origineel en ik wil een perfecte kapsel en outfit. In het begin had mijn moeder verschillende vlechten met linten eraan vastgemaakt. Even later zei het mooie meisje nee, nee en niet één keer. Ik zal er mooier uitzien in krullend haar ... dus het begon. Vijfenveertig minuten overklokken en het stapelen ervan. Ze zag er aristocratisch uit als een grote koningin. En toen ze bij aristocraten was, veranderde ze snel genoeg van gedachten. Niet te maken van het feit dat aan het begin van de productie ongeveer twee uur is verstreken. Onverwacht ... volledig het concept veranderd, en in haar stijl ging het zozeer "nieeee, ik wil niet, waarin ik me de prinses niet herinner, wat een ver weg haar meid". Ze vond een nieuw kapsel uit, speldde haar haar in de huid van losse coca. Op de bruiloft, zoals ze eerder zei, hebben we al een oefening in het leggen van haar, deze laatste keer gingen we bijzonder snel. Haar moeder, aan de ene kant, van verschillende en in een klein moment waren uitstekend.

Ik raad bubu-store haarclips aan